Affiliate Mester 2018

Skal din hjemmeside vinde konkurrencen Affiliate Mester og de flotte præmier, som følger med sejren? Hvis, så har du brug for hjælp med teksterne, så du kan koncentrere dig om alt det andet du skal gøre for at vinde! Læs mere om konkurrencen, og om hvordan Skriveren kan hjælpe dig, herunder.

En konkurrence for Affiliate Marketers

Den 1. marts 2018 gik startsskuddet for Affiliate Mester. Det er en konkurrence for Affiliate Marketers, som dyster mod hinanden i kampen om først at nå et overskud på 30.000 kroner. Den hjemmeside som først når målet, vinder konkurrencen, de allerede tjente penge og præmier for mere end 34.000 kroner. Konkurrencen fortsætter på ubestemt tid, indtil der er fundet en vinder.

Bliver du vinderen af Affiliate Mester 2018?

Hvordan kan Skriveren hjælpe dig?

Du kan benytte Skriveren til at levere tekstindholdet, eller dele af det. På den måde sparer du tid, som du i stedet kan bruge til at opbygge hjemmesiden, oprette kampagner og bygge indgående links til din vinderside.

Det tager tid at opbygge en hjemmeside, som faktisk tjener penge. Hvis du selv står for det hele, kommer du hurtigt bagud i forhold til konkurrenterne. Skriveren tilbyder at hjælpe dig med:

– eller kontakt Skriveren herunder, for at få hjælp til de tekster du skal bruge.

Hvad er Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing er en annonceringsform, som handler om at promovere virksomheders produkter på nettet. Henvisningen kan ske via en blog, en prissammenligningstjeneste eller en anden type af hjemmeside.

Annonceringen kan også foregå via e-mails. Ved at henvise til produkterne, tjener ejeren af hjemmesiden (udgiveren) et beløb per henvisning, der fører til et salg hos annoncøren.

For at tjene penge via annoncering på din hjemmeside, skal du som udgiver være tilmeldt et partnerprogram hos et annoncenetværk.

Om Affiliate Mester

Affiliate Mester er inspireret af Affiliate DM, som tidligere var en årligt tilbagevendende konkurrence for Affiliate Marketers. Nu handsken samlet op, og konkurrencen fortsætter under et nyt navn. Ophavsmanden til Affiliate Mester, hedder Sander Grønlund, som selv er Affiliate Marketer gennem flere år.

Konkurrencen afholdes af frivillige, og bakkes op af en række private sponsorer, som i alt sponserer præmier for mere end 34.000 kroner. Skriveren er ikke affilieret med Affiliate Mester.