Artikler til hjemmesider

 • Skab troværdighed og autoritet med artikler
 • Fasthold besøgende med artikler til målgruppen
 • Giv sider uden kvalitativt tekstindhold et løft i Google
 • Hurtig levering, 1-3 arbejdsdage*
  * almindelige enkeltopgaver

Skab troværdighed og autoritet

Artikler på din virksomheds hjemmeside skaber indhold, som giver dens besøgende viden og informationer, om det de søger efter.

Desuden skaber artikler på hjemmesiden interesse hos søgemaskiner såsom Google, Bing m.fl., og kan med et veltilrettelagt udvalg af nøgleord, øge din synlighed i søgeresultaterne.

En strategisk artikel, som kommer hele vejen (360°) rundt om emnet, tilfører din virksomheds hjemmeside en troværdighed og en autoritet, som gør andre tilbøjelige til at linke til den, når de har brug for at henvise til eksisterende, udtømmende materiale om emnet.

SEO Artikler og web tekster

Kategorisider og linkbuilding

Artikler kan bruges til at skabe unikt tekstindhold på kategorisider, eller sider med "tyndt indhold", som trænger til både et kvantitativt og kvalitativt løft.

Tekstindhold, af den rette kvalitet, kan være forskellen der skal til for at opnå en bedre synlighed i søgemaskinerne – og kan være afgørende for, om den enkelte side i det hele taget har en eksistensberettigelse.

Dernæst er artikler velegnede i forbindelse med linkbuilding, hvor tekstindholdet kan placeres på eksterne hjemmesider, som herefter linker tilbage til målhjemmesiden.

Ved at bruge artikler til linkbuilding, opnår din virksomhed links fra relevant kvalitetsindhold, hvilket styrker dens position i søgemaskinerne.

Artikler til linkbuilding og kategoribeskrivelser

Hvad koster en artikel?

Din nye artikel fra Skriveren, vil skabe værdi igen og igen.
Den koster kun noget én gang – lige nu blot Kr. 1,50 til Kr. 1,00 per ord.
Jo længere en tekst, desto mere falder prisen per ord.

Kort artikel

100-499 ord

En Kort artikel egner sig til kortere beskrivelser af emner eller introduktioner til afsnit på din virksomheds hjemmeside.

Det kan være kategorisider eller andre sider med "tyndt indhold", som mangler kvalitativt tekstindhold, for at kunne opnå en fornuftig rangering i søgemaskinerne – samtidig med at teksterne er beskrivende over for læserne.

En kort artikel er desuden velegnet til linkbuilding på eksterne hjemmesider, kataloger eller platforme, hvor din virksomhed selv skal levere tekstindholdet.

Kr. 1,50 / ord

Mellem artikel

500-1.499 ord

En Mellem artikel, er en udvidelse af en Kort artikel, og er velegnet til længere beskrivelser eller introduktioner til afsnit på din virksomheds hjemmeside.

Her er der større mulighed for at opbygge en kvalitativ uddybning af emnet, og give de besøgende den information, de har behov for.

Kr. 1,25 / ord

Lang artikel

1.500+ ord

En Lang artikel (strategisk artikel), som kommer hele vejen (360°) rundt om emnet, tilfører din virksomheds hjemmeside en troværdighed og en autoritet, som gør andre tilbøjelige til at linke til den, når de har brug for at henvise til eksisterende, udtømmende materiale om emnet.

Artikler kan i strategisk sammenhæng bruges til at differentiere din virksomheds hjemmeside fra konkurrenternes, og give den et aktiv, de ikke har.

Driver du en webshop, et affiliate-site eller en anden form for hjemmeside med salg af produkter, kan du med artikler om emner, direkte eller indirekte relateret til din forretning, få dine kunder til at opfatte dig, som en ekspert inden for dit felt.

Kr. 1,00 / ord

Du er velkommen til at sætte en øvre grænse for hvor meget artiklen må koste.
På den måde ved du altid, hvad du maksimalt kommer til at betale, når du bestiller.
Prisen er ekskl. moms.

Det får du med i prisen

 • Original artikeltekst
 • Research af emne og fakta
 • Korrektur & stavekontrol
 • Tekst til mennesker & søgemaskiner
 • Ophavsret (fuldt ejerskab)