Referencer

Før du bestiller tekster, vil du måske gerne se eksempler på arbejde, Skriveren allerede har udført. Derfor kan du herunder se udvalgte referencer og cases fra arbejde, som er udført for tidligere og nuværende kunder.

Cases

De udvalgte cases er allerede udførte tekstopgaver, som viser nogle af de forskellige typer af tekster, som Skriveren tilbyder. Teksterne er skrevet til målgrupperne, og både ordvalg og formulering afspejler derfor dette.

Cases på tekstopgaver, som Skriveren har udført

Cosmos Co

Produktbeskrivelser

Cosmos Co driver en webshop, hvorfra de forhandler en serie af egenproducerede, kosmetiske produkter og tilbehør.

Produkterne forarbejdes og produceres i Marokko eller fremstilles på laboratorier i Danmark, og omfatter alt fra ren arganolie, shampoos og conditioners til andre plejeprodukter og tilbehør til eksfoliering, som er fremstillet af naturmaterialer.

Cosmos Co kontaktede mig, da de havde behov for at få skrevet helt nye tekster til to af deres produkter: Cossy Coco Dream Shampoo og Cossy Coco Dream Conditioner.

Målgruppen, som de to produkter henvender sig til, er primært kvinder i alderen 15-50 år, og teksterne blev skrevet til det segment.

De havde tidligere benyttet mig til blandt andet at skrive teksten til deres Kessa-håndklæde.

Cosmos Co – Produktbeskrivelser

Petnostics Europe

Produktbeskrivelser og kategoritekster

Petnostics er en amerikansk virksomhed, som har udviklet et produkt til ejere af kæledyr, som vil monitorere deres kæledyrs sundhed.

Petnostics er blandt andet kendt fra "Shark Tank", som er en amerikansk tv-programserie, hvor iværksættere pitcher deres idéer foran nogle investorer. I Danmark går tv-programmet under navnet Løvens hule, som gennem en årrække er blevet sendt på DR.

Petnostics' teststrimler og app gør det let at teste sine kæledyr (hund og kat) for skjulte sygdomme. Det kan være diabetes, urinvejsinfektioner og nyresten, men det er også muligt at teste for andre sygdomme end de nævnte.

Petnostics' europæiske forhandler kontaktede mig, da de manglede tekster til kategorier og produkter på deres danske webshop. De ønskede tekstindholdet målrettet til "mennesker, som elsker deres kæledyr".

For Petnostics skrev jeg blandt andet produktbeskrivelser til Petnostics Urinprøvesæt, Petnostics Startsæt og Petnostics Vandskyende kattegrus.

Produkttekster og kategoribeskrivelser til Petnostics

Arganoil.dk – Cosmos Co

Artikel / Produktguide

Arganoil.dk er en informationsside om, hvad arganolie kan anvendes til.

Hjemmesiden består af én lang produktguide, som i detaljer beskriver 25 måder til at anvende arganolie til pleje af kroppens områder såsom hud, hår, ansigt og fødder.

Arganoil.dk ejes og drives af kosmetikvirksomheden Cosmos Co, som kontaktede mig, da de havde behov for at få skrevet en guide. Hvert afsnit i guiden, skulle beskrive et område, hvor arganolie kan anvendes.

Selve produktguiden består af en artikel på mere end 2.000 ord, og blev skrevet på baggrund af grundig research samt oplysninger om de forskellige produkter, leveret af virksomheden selv.

Du kan læse guiden her: 25 måder at anvende arganolie

Artikel til arganoil.dk

Skriveren.dk

Artikel + infografik

Indrømmet. "Ananas i egen juice". Denne artikel er en jeg har skrevet til min virksomhed, og som du kan finde her på Skriveren.dk.

Når jeg alligevel fremhæver den som case, skyldes det at artiklen er den til dato mest læste her på skriveren.dk.

Selve artiklen er på mere end 2.000 ord, og er bygget op omkring infografikken, som blev til da jeg selv manglede en oversigt med de vigtige datoer og sæsoner i forbindelse med e-handel.

FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) var endda så flinke at dele infografikken på deres Facebook-side.

Du kan læse artiklen og se infografikken her: Kalender for e-handel.

Artikel og infografik til Skriveren.dk

Anbefalinger og udtalelser

Herunder kan du se hvad kunderne har sagt og skrevet om Skriveren.

Anbefaling fra en glad kunde på Amino

Anbefaling fra en glad kunde, på iværksætterportalen Amino.
"Sjove tekster"? Måske, men altid med et professionelt udtryk :-)

Anbefaling fra Petnostics Europe

Anbefaling fra Petnostics Europe.